VETLLA PASQUAL A LA PRIORAL

21.04.2014 13:49
 
El passat dissabte, 19 d'abril, a les 10 de la nit varem encendre al peu del campanar el Foc Nou, que va ser beneït i seguidament varem encendre el Ciri Pasqual. Ja amb el ciri pasqual encés i, en processó, vam entrar solemnement a la Prioral amb tots els fidels i les seves llantiones. 
Vam escoltar l'anunci de la Pasqua i la litúrgia de la paraula, seguidament varem cantar el "Glòria a Déu" i  vam escoltar l'Evangeli que va ser llegit per Mn.Enric Mateu, vicari. Mn. Creu Sáiz, que va presidir la celebració, va fer l'homilia recordant la importància de l'esperança de la salvació i de la ressurrecció de Jesucrist, animant a tots a fer extensiu a tothom la joia de la pasqua. 
Tot seguit es va batejar un infant i tots plegats varem recordar les proeses del baptisme amb l'asperssió de l'aigua beneida. Varem pregar pel món sencer amb les pregàries dels fidels que varen ser fetes per un infant, un jove de confirmació, un matrimoni, un adult i una persona d'edat més avançada.
Després de l'entrega de les ofrenes, en la celebració eucarística,  varem compartir plegats el cos i la sang de Nostre Senyor Jesucrist.
Per acabar la celebració d'una manera festiva varem sorteigar cinc campanars de xocolata!!!
 
 
FOTOGRAFIES DE LA CELEBRACIÓ
 
 
FOTOGRAFIES: Javier VG