Curset de Comunicació

15.05.2013 10:29
 
Els divendres 26 d’abril, 5 i 10 de maig, l’Arxiprestat de Reus, juntament amb el Centre d’Estudis Pastoral de les diòcesis catalanes, organitzà un curset de Comunicació, per a millorar els mitjans tècnics que tenim al nostre abast per a la difusió de les activitats.
 
És important fer arribar la informació necessària per a què tots les persones que formen part de la comunitat, com aquelles que puntualment volen conèixer algun motiu concret, puguin a través de les estructures de divulgació com seria el comú a totes les parròquies: cartelleres, fulls informatius, díptics o tríptics o fer un pas més endavant i endinsar-se a: pàgina web, blocs, twietter, facebook, google plus, o altres plataformes que els mitjans tècnics ens ofereixen.
 
Els qui hi participaren, ens expliquen que va ser una bona experiència i que a poc a poc, anirem veient els seus resultats. Val a dir, que a les nostres parròquies, ja fa dies que intentem posar-nos a l’actualitat de totes les eines possibles per poder oferir un millor servei a les persones que volen conèixer i visitar les nostres parròquies.