Concert de l'Orfeó Català a la Prioral

20.05.2013 10:31
 
El passat 19 de maig, a les 9 de la nit, la Prioral de Sant Pere s’omplia de gom a gom pel concert que ens oferia l’Orfeó Català, cantant la Passió segons sant Joan de J. S. Bach, sota la direcció del seu mestre-director Josep Vila.
 
L’Associació de Concerts de la nostra ciutat, dins del seu cicle anual de concerts, va canviar d’ubicació per poder oferir als seu públic l’espai real que necessita la interpretació d’un oratori, i aquest només pot ser una església. És així, que la nostra Prioral va esdevenir el marc més indicat per escoltar les pàgines de l’Evangeli de la Passió de sant Joan. L’Orfeó Català anava acompanyat de l’Orquestra Nacional d’Andorra, i la veu dels solistes que interpretaven els diversos personatges com: l’evangelista, Jesús, Pere, Pilat, o el cant de les àries on vam poder escoltar la melodiosa veu de la soprano Marta Mathéu, que dóna la casualitat, que és la germana del nostre vicari, Mn. Enric Mateu.
 
En tot moment, el respecte i el silenci que hi havia a l’església va donar l’oportunitat d’escoltar les magnífiques veus del cant que ressonaven per tota la nau gòtica de la Prioral. Al final del concert, hi hagué una gran ovació per part del públic assistent.