Atenció! Necessitem l’ajuda de les nostres comunitats

08.04.2013 01:14

 

Les nostres parròquies fa uns quants anys, que no ens han demanat una ajuda puntual per a finançar obres majors a les nostres dependències. Però, les cases que tenim comencen a notar el pas del temps, i necessiten urgentment uns arranjaments necessaris per a la seguretat de la casa, però sobretot per a què la comunitat hi pugui realitzar les diferents activitats a nivell de catequesi, caritas, pastoral de la salut, conferències o reunions... Bé, tota l’activitat que porten a terme les dues parròquies. 
 
La Prioral de Sant Pere, en el temple s’ha canviat els focus que il—luminen la nau central, que nosaltres mateixos, podem observar que ara ens hi veiem millor. També estem treballant en la megafonia, que va força bé. I en l’actualitat, el Centre Catòlic ha patit un enfonsament del sostre del primer pis, lloc que des del curs passat feien catequesi. 
 
La Puríssima Sang, a la Casa de la Parròquia, ubicada al c/ del Roser, 44, en l’actualitat acull el centre Catequètic de les dues parròquies, ha tingut humitats en dos pisos on hi ha l’Oratori i sales de la catequesi. S’ha hagut de canviar urgentment el baixant d’aigua, perquè afectava a les sales. A més, en la immediatesa d’aquests dies, ha d’arreglar i sanejar la “barbacana” de la façana per evitar possibles mals majors.
 
 Ja sabem que en l’actualitat, no són temps per a demanar, però hem de tenir present que entre tots ho podem fer tot, i la col—laboració de cadascú personalment, fent-la arribar al Mossèn o en la col—lecta especial per a Obres Majors que es realitzaran el primer diumenge de cada mes, farà possible poder sortir d’aquest pas. Per ser-ne més conscients hi haurà una cartellera on estarà tot anotat i resumit, perquè hi puguem aportar el nostre gra de sorra. Moltes gràcies!