Salutació del Prior Arxiprest

 

 
 
Benvinguts i benvingudes al WEB de les parròquies de la Prioral de sant Pere i de la Puríssima Sang.
 
Fa tres anys que l’agrupació parroquial de sant Pere i la Pma. Sang programa unes catequesis per adults sota aquest títol general: “Posem al dia la nostra fe”.  També, a nivell de comunitats parroquials, volem posar al dia la nostra comunicació. Els mitjans tècnics ens ajudaran extraordinàriament a fer arribar, a tothom que vulgui entra-hi, la vida de les parròquies. Qui som? Què fem? Què oferim? On realitzem les nostres accions? Quins compromisos socials portem a terme?
 
Hem volgut donar-nos a conèixer com a “web” Prioral de Reus pel ressò que té l’església Prioral, tant en la ciutat de Reus com a fora. Tanmateix hem de reconèixer que, sota d’un nom, hi trobareu la vida de dues comunitats parroquials que caminen agermanades seguint l’evangeli de Jesucrist.
 
Jesucrist, el gran comunicador d’un missatge universal, es valgué del fonamental mitjà: LA PARAULA. Els signes, els símbols, les al·legories, les paràboles ens parlen de Déu. Els senzills l’entenien; els savis i els entesos d’aquest món no el van entendre.
El web de la Prioral ha de ser un lloc de consulta, de servei, de diàleg, d’intercomunicació. Els responsables d’aquest servei estaran atents a posar al dia la pàgina, i penjaran les informacions que es creguin oportunes.
 
En nom de les parròquies de sant Pere i de la Pma. Sang us saluda cordialment.
 
 
Mn. Creu Sáiz Ruiz
Prior-arxiprest de la Prioral de Sant Pere Apòstol i Rector de la parròquia de la Puríssima Sang de Reus.